Kimbino
Kimbino
Nykyinen tarjous paikkakunnalla Riihimäki
Logo Prisma
3/5

Prisma Riihimäki Tarjoukset | 20/09/2023 | Mainos, Tarjous

MAINOKSET
MAINOKSET

Prisma Riihimäki ja sen ympäristössä

Riihimäki kaupungin ja lähialueen -kategorian myymälät

Muita tarjouslehtiä luokasta

Prisma Riihimäki – Suosikkikohde ostosten tekemiseen

Prisma on suosittu suomalainen vähittäiskauppaketju, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluja. Riihimäen Prisma on osa tämän maanlaajuisen ketjun laajaa verkostoa. Ensimmäinen Prisma Riihimäki avattiin kaupungin keskustaan, jossa on pysynyt suosittuna sen jälkeen. Prisma Riihimäki tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja ystävällistä palvelua, minkä ansiosta se on valloittanut asiakkaiden sydämet. Sen ainutlaatuinen hinta-laatu suhde ja asiakaspalvelu tekevät Prismasta Riihimäen rakastetun ostospaikan.

Prisma Riihinäki tarjoukset – Löydät juuri sinulle sopivat tuotteet

Prisman esitteet ovat olennainen osa ostoskokemusta, ja Prisma Riihimäen tarjoukset ovat asiakkaiden odotusten mukaisia. Viimeisin Prisma -kuvasto on nyt ilmestynyt ja se on voimassa ajalla 20/09/2023 - 24/09/2023. Kuvastosta löydät parhaat Prisma tarjoukset Riihimäessä. Prisma Riihimäki tuotteet ovat laaja-alaisia, alkaen päivittäistavaroista ja ulottuen vaatteisiin, kodin tarvikkeisiin ja elektroniikkaan. Jokainen asiakas löytää Prismasta jotakin, olipa kyseessä viikoittaiset ruokaostokset tai uusimman teknologian hankkiminen. Prisma Riihimäki kuvat näyttävät valikoiman monipuolisuuden ja laadun, joka on tehnyt Prismasta asiakkaiden suosikin. Tervetuloa Prisma Riihimäkeen – Teemme ostosten tekemisestä helppoa ja nautinnollista!
Tiesithän, että Prisma on olemassa myös muilla paikkakunnilla, kuten Helsinki, Espoo, Tampere, Lahti, Turku ja Jyväskylä.

Nauti parhaista tarjouksista ja monipuolisesta ostoskokemuksesta ja löydä alennetut Prisma Riihimäki tuotteet sivustolla prisma.fi

 
MAINOKSET
MAINOKSET
MAINOKSET

Seuraa

Kauppaan

Myymälät

Jaa

Kimbino
maito
voi
juusto
jogurtti
munat
öljy
kahvi
olut
Kimbino
Logo Prisma

Rekisteröidy ja ota eduista kaikki irti