Kaikki suomalaiset asiakkaat tietävät varmaankin kaupan S-market. Sen laajan tuotevalikoiman ansiosta se on vakiinnuttanut asemansa Suomen markkinoilla. S-marketn laajan tuotevalikoiman ja mahtavien hintojen vuoksi sieltä saa melkein kaiken tarvitsemansa. S-market tarjoaa usein uusia tarjouksia! Uusimman tarjouksen, joka on voimassa 01/01/2020 alkaen, löydät tässä. Suosittelemme sinua katsomaan myös muiden kauppojen tarjouksia. Entäpä Halpa Halli, K-Citymarket, K-Market, K-Supermarket, Kärkkäinen, Lidl, Tokmanni?

Epäröitkö yhä, missä haluat tehdä ostoksesi? Kaupan S-market myymälöitä löytyy useimmista kaupungeista kuten: Espoo, Helsinki, Raasepori, Rauma, Rovaniemi, Vantaa. Viralliselta verkkosivulta löytyvät tiedot myymälöistä ja tuotevalikoimasta. Jos et löytänyt sivustoltamme etsimääsi, voit käydä kaupan virallisella sivulla www.s-kanava.fi.

Enää ei tarvitse odottaa postin mukana tulevia, kaupan S-market mainoslehtisiä. Voit tarkistaa ne Kimbinolta netissä milloin tahansa. Uusimman tarjouksen tarkistaminen netissä kaupalta S-market on paljon ekologisempaa kuin sen katsominen painetusta lehdestä. Olemme iloisia, että käytät mieluummin nettiversiota!

Etkö usko, että rahan säästäminen shoppailemalla on helppoa? Tule katsomaan!