Voit saada säännöllisiä uutisia S-market-myymälästä kirjautumalla vain sisään.

Kaikki suomalaiset asiakkaat tietävät varmaankin kaupan S-market. Sen laajan tuotevalikoiman ansiosta se on vakiinnuttanut asemansa Suomen markkinoilla. S-marketn laajan tuotevalikoiman ja mahtavien hintojen vuoksi sieltä saa melkein kaiken tarvitsemansa. S-market tarjoaa usein uusia tarjouksia! Uusimman tarjouksen, joka on voimassa 26/07/2021 alkaen, löydät tässä. Suosittelemme sinua katsomaan myös muiden kauppojen tarjouksia. Entäpä Halpa Halli, K-Citymarket, K-Market, K-Supermarket, Kärkkäinen, Lidl, Löytötex, Prisma, Tokmanni?

Epäröitkö yhä, missä haluat tehdä ostoksesi? Kaupan S-market myymälöitä löytyy useimmista kaupungeista kuten: Helsinki, Espoo, Rovaniemi, Vantaa, Raasepori. Viralliselta verkkosivulta löytyvät tiedot myymälöistä ja tuotevalikoimasta. Jos et löytänyt sivustoltamme etsimääsi, voit käydä kaupan virallisella sivulla www.s-kanava.fi.

Enää ei tarvitse odottaa postin mukana tulevia, kaupan S-market mainoslehtisiä. Voit tarkistaa ne Kimbinolta netissä milloin tahansa. Uusimman tarjouksen tarkistaminen netissä kaupalta S-market on paljon ekologisempaa kuin sen katsominen painetusta lehdestä. Olemme iloisia, että käytät mieluummin nettiversiota!

Etkö usko, että rahan säästäminen shoppailemalla on helppoa? Tule katsomaan!

Kun tilaat meidän uutiskirjeemme tai lataat sovelluksemme Kimbino, et menetä enää yhtään kaupan S-market tarjousta, koska pysyt aina kärryillä tarjouksista kaupassa S-market.