KimbinoKimbino
Kimbino
Nykyinen tarjous paikkakunnalla Valitse kaupunki
Logo Bauhaus
3/5

Bauhaus BLACK WEEK 2022 || Tarjoukset Black Friday

MAINOKSET
MAINOKSET

Bauhaus Tarjoukset

3/5
Actual brochure
Vain harvat ihmiset eivät tunnista kauppaa Bauhaus. Se on yksi Suomen markkinoiden johtavista kaupoista. Kaupan Bauhaus tuotevalikoima on niin laaja, että voit ostaa melkein mitä vain sieltä. Hinnat miellyttävät sinua myös varmasti. Bauhaus esittelee säännöllisesti uusia erikoistarjouksia. Uusimman tarjouksen, joka on voimassa 25/11/2022 lähtien löydät: tässä. Nämä kaupat Biltema, Isku, K-Rauta, Puuilo, Rusta, Sotka saattavat myös yllättää sinut suotuisilla hinnoilla.

Jos et tiedä lähintä Bauhaus-kauppaa, kokeile tätä: Espoo, Vantaa, Raisio, Oulu, Pirkkala. Jos et onnistunut löytämään etsimääsi, käy kaupan virallisella verkkosivulla www.bauhaus.fi nähdäksesi koko tuotevalikoiman.

Unohda painetut mainoslehdet ja täysi postilaatikko. Katso Kimbinon verkkomainoslehdestä, jossa kaupan Bauhaus uusimmat tarjoukset ovat aina saatavilla. Uusimman tarjouksen tarkistaminen netissä kaupalta Bauhaus on paljon ekologisempaa kuin sen katsominen painetusta lehdestä. Olemme iloisia, että käytät mieluummin nettiversiota!

Etkö usko, että rahan säästäminen shoppailemalla on helppoa? Tule katsomaan!

Haluatko tietää kaupan Bauhaus tarjouksista? Tee se viisaasti: Tilaa uutiskirjeemme tai lataa Kimbino-sovelluksemme Kimbino. Et menetä enää yhtään erikoistarjousta kaupasta Bauhaus!

Bauhaus Black Friday 2022

Black Fridayn ostosjuhla saapunut, ja myös Bauhaus on mukana. Tarkista Black Friday -erikoistarjouksemme vuodelle 2022 uudesta Bauhaus-esitteestä! Uusin esite nimeltä Bauhaus - Black Friday on voimassa 16/11/2022 - 29/11/2022 saakka. Älä jää paitsi valtavista Black Friday -alennuksista Bauhaus-liikkeessä! Osiosta Koti & puutarha löydät myös useita muita Black Friday -esitteitä. Jos aiot ostaa joululahjoja ajoissa ja tarvitset inspiraatiota, tarkista Black Fridayn alennuslehtiset ja säästä rahaa. Kimbino antaa sinulle katsauksen Black Fridayn parhaista tarjouksista ja alennuksista.
MAINOKSET
MAINOKSET

Suosituimmat tuotteet:

Voi
Tee
Hiiri
Kamera
Sovitin
USB
Keittiö
Työpöytä
Laatikko
Pesuallas
WC
Akku
Kori
Peili
Matto
Kynnysmatto
Amme
Kansi
Kaukosäädin
Kylpyhuoneen matto

Muita tarjouslehtiä luokasta

MAINOKSET

Muut kaupat Koti & puutarha luokasta

Seuraa

Kauppaan

Myymälät

Jaa

Kimbino
maito
voi
juusto
jogurtti
munat
öljy
kahvi
olut
Kimbino
Logo Bauhaus
Logo Bauhaus