KimbinoKimbino
Kimbino
Nykyinen tarjous paikkakunnalla Valitse kaupunki
Logo Bauhaus
3/5

Bauhaus Tarjoukset 08/03/2023 alkaen | Alennukset

MAINOKSET
MAINOKSET

Bauhaus Tarjoukset

3/5
Actual brochure
Vain harvat ihmiset eivät tunnista kauppaa Bauhaus. Se on yksi Suomen markkinoiden johtavista kaupoista. Kaupan Bauhaus tuotevalikoima on niin laaja, että voit ostaa melkein mitä vain sieltä. Hinnat miellyttävät sinua myös varmasti. Bauhaus esittelee säännöllisesti uusia erikoistarjouksia. Uusimman tarjouksen, joka on voimassa 08/03/2023 lähtien löydät: tässä. Nämä kaupat K-Rauta, Puuilo, Biltema, Rusta saattavat myös yllättää sinut suotuisilla hinnoilla.

Jos et tiedä lähintä Bauhaus-kauppaa, kokeile tätä: Espoo, Vantaa, Raisio, Oulu, Pirkkala. Jos et onnistunut löytämään etsimääsi, käy kaupan virallisella verkkosivulla bauhaus.fi nähdäksesi koko tuotevalikoiman.

Unohda painetut mainoslehdet ja täysi postilaatikko. Katso Kimbinon verkkomainoslehdestä, jossa kaupan Bauhaus uusimmat tarjoukset ovat aina saatavilla. Uusimman tarjouksen tarkistaminen netissä kaupalta Bauhaus on paljon ekologisempaa kuin sen katsominen painetusta lehdestä. Olemme iloisia, että käytät mieluummin nettiversiota!

Etkö usko, että rahan säästäminen shoppailemalla on helppoa? Tule katsomaan!

Haluatko tietää kaupan Bauhaus tarjouksista? Tee se viisaasti: Tilaa uutiskirjeemme tai lataa Kimbino-sovelluksemme Kimbino. Et menetä enää yhtään erikoistarjousta kaupasta Bauhaus!

MAINOKSET
MAINOKSET

Muita tarjouslehtiä luokasta

MAINOKSET

Muut kaupat Koti & puutarha luokasta

Seuraa

Kauppaan

Myymälät

Jaa

Kimbino
maito
voi
juusto
jogurtti
munat
öljy
kahvi
olut
Kimbino
Logo Bauhaus
Logo Bauhaus

Rekisteröidy ja ota eduista kaikki irti