Voit saada säännöllisiä uutisia Asko-myymälästä kirjautumalla vain sisään.

Vain harvat ihmiset eivät tunnista kauppaa Asko. Se on yksi Suomen markkinoiden johtavista kaupoista. Voit ostaa melkein mitä vain mahtavilla hinnoilla kaupasta Asko. Asko tarjoaa usein uusia tarjouksia! Uusimman tarjouksen, joka on voimassa 26/11/2020 alkaen, löydät tässä. Suosittelemme sinua katsomaan myös muiden kauppojen tarjouksia. Entäpä IKEA, JYSK, Masku?

Kauppoja Asko löytyy ympäri Suomea, kuten täältä: Espoo, Kuopio, Hämeenlinna, Helsinki, Hyvinkää. Eikö verkkosivustoltä mielestäsi löydy kaikkea etsimääsi? Pahoittelut siitä. Mitään ei ole kuitenkaan menetetty! Keskitymme yleensä mainoslehtisiin, mutta voit kokeilla selata kaupan virallista verkkosivua www.asko.fi.

Enää ei tarvitse odottaa postin mukana tulevia, kaupan Asko mainoslehtisiä. Voit tarkistaa ne Kimbinolta netissä milloin tahansa. Ympäristön suojelu on meidän pääasiamme. Siksi olemme erittäin iloisia, että luet mieluummin kaupan Asko mainoslehteä sähköisessä muodossa.

Kiitos erikoistarjouksien, ei ole koskaan ollut näin helppoa alkaa säästämään rahaa.

Onko hankalaa pysyä kaupan Asko erikoistarjousten perässä, kun pitää käydä töissä ja huolehtia perheestä? Kokeile jotain muuta: Tilaa uutiskirjeemme tai lataa Kimbino-sovellus Kimbino. Näin varmistat, että pysyt ajantasalla erikoistarjouksista kaupassa Asko!

Asko Black Friday 2020

Black Fridayn ostosjuhla saapunut, ja myös Asko on mukana. Tarkista Black Friday -erikoistarjouksemme vuodelle 2020 uudesta Asko-esitteestä! Uusin esite nimeltä Asko - Black Friday on voimassa 17/11/2020 - 30/11/2020 saakka. Älä jää paitsi valtavista Black Friday -alennuksista Asko-liikkeessä! Osiosta Huonekalut löydät myös useita muita Black Friday -esitteitä. Jos aiot ostaa joululahjoja ajoissa ja tarvitset inspiraatiota, tarkista Black Fridayn alennuslehtiset ja säästä rahaa. Kimbino antaa sinulle katsauksen Black Fridayn parhaista tarjouksista ja alennuksista.