Voit saada säännöllisiä uutisia Intersport-myymälästä kirjautumalla vain sisään.

Kaikki ovat varmasti kuulleet kaupasta Intersport. Se on yksi menestyneimmistä kaupoista suomalaisilla markkinoilla. Intersport tarjoaa kaiken tarvitsemasi ja lisäksi mahtavilla hinnoilla! Intersport esittelee säännöllisesti uusia ja upeita tarjouksia. Mitkä ovat voimassa juuri nyt, esim. alkaen 25/11/2020? Löydät tiedon: tässä. Eikö kaupan Intersport tarjouksista löytynyt sopivaa? Yritä löytää se muualta! Katso vaikka näitä kauppoja: Budget Sport, XXL.

Epäröitkö yhä, missä haluat tehdä ostoksesi? Kaupan Intersport myymälöitä löytyy useimmista kaupungeista kuten: Espoo, Helsinki, Oulu, Joensuu, Jyväskylä. Etkö onnistunut löytämään etsimääsi? Voit vierailla kaupan virallisella verkkosivulla www.intersport.fi suoraan tämän sivuston kautta.

Painetut mainoslehdet ovat historiaa. Ekologisten ja käytännöllisempien verkkolehtien aikakausi on alkanut - Kimbino esittelee sinulle kaupan Intersport uusimman tarjouksen. Ympäristön suojelu ei ole vain klisee. Olemme siksi iloisia, että katselet kaupan Intersport uusinta tarjousta netistä etkä paperilehdestä. Monia puita säästyy tällä tavalla!

Etkö usko, että rahan säästäminen shoppailemalla on helppoa? Tule katsomaan!

Haluatko tietää kaupan Intersport tarjouksista? Tee se viisaasti: Tilaa uutiskirjeemme tai lataa Kimbino-sovelluksemme Kimbino. Et menetä enää yhtään erikoistarjousta kaupasta Intersport!

Intersport Black Friday 2020

Black Fridayn ostosjuhla saapunut, ja myös Intersport on mukana. Tarkista Black Friday -erikoistarjouksemme vuodelle 2020 uudesta Intersport-esitteestä! Uusin esite nimeltä Intersport - Black Friday on voimassa 01/11/2020 - 30/11/2020 saakka. Älä jää paitsi valtavista Black Friday -alennuksista Intersport-liikkeessä! Osiosta Urheilu löydät myös useita muita Black Friday -esitteitä. Jos aiot ostaa joululahjoja ajoissa ja tarvitset inspiraatiota, tarkista Black Fridayn alennuslehtiset ja säästä rahaa. Kimbino antaa sinulle katsauksen Black Fridayn parhaista tarjouksista ja alennuksista.