Kimbino
Kimbino
MAINOKSET

HalpaHalli Tarjoukset 22/07/2024 || Ruoka, mainos

MAINOKSET
Halpa Halli

Halpahalli Tarjouslehti

3/5
Actual brochure
Kukapa ei tietäisi kauppaa nimeltä Halpa Halli! Kiitos sen erinomaisen tuotevalikoiman ja kiinnostavien tarjousten, se on ottanut johtoaseman suomalaisilla markkinoilla!
Asiakkaat tuntevat Halpa Hallin sen laajasta tuotevalikoimasta ja hyvistä hinnoista. Valtaosa asiakkaista saa lähes kaiken tarvitsemansa sieltä.
Uusi tarjous? Halpa Halli tarjoaa niitä säännöllisesti asiakkailleen. Löydät päivitetyn tarjouksen, joka on voimassa 17/07/2024, tässä.
Suosittelemme sinua katsomaan myös muiden kauppojen tarjouksia. Entäpä Tokmanni, Lidl, K-Market, K-Supermarket, K-Citymarket, Kärkkäinen, Prisma, S-market, Löytötex ja Minimani?

Kaupalla Halpa Halli on monta myymälää ympäri Suomea. Missä tarkalleen? Esimerkiksi täällä: Nivala, Oulainen, Vaasa, Kankaanpää, Alajärvi ja Iisalmi.

Ympäristön suojelu on meidän pääasiamme. Siksi olemme erittäin iloisia, että luet mieluummin kaupan Halpa Halli mainoslehteä sähköisessä muodossa.

Miten voi aloittaa säästämisen? No alhaisilla hinnoilla!

Ei ole koskaan ollut näin helppoa pysyä kartalla kaupan Halpa Halli tarjouksista. Sinun tarvitsee vain tilata meidän uutiskirjeemme tai ladata sovelluksemme Kimbino. Kiitos tämän, et enää koskaan menetä yhtään erikoistarjousta kaupasta Halpa Halli. Sinun, Kimbino.
MAINOKSET

Suosituimmat tuotteet:

Voi
Juusto
Jogurtti
Pizza
Kerma
Jäätelö
Salaatti
Grillimakkara
Irtokarkit
Jauheliha
Kalapuikot
Kana
Kaura
Mango
Ranskanperunat
Siteet
Vaniljakastike

Muita tarjouslehtiä luokasta

MAINOKSET