Biltema voidaan luokitella yhdeksi suosituimmista kaupoista suomalaisten asiakkaiden mielestä. Siitä on tullut yksi markkinajohtajista Suomessa. Kun käyt kaupassa Biltema, saat todennäköisesti aina tarvitsemasi. Ja säästät jopa rahaa. Biltema tarjoaa usein uusia tarjouksia! Uusimman tarjouksen, joka on voimassa 04/12/2019 alkaen, löydät tässä. Suosittelemme sinua katsomaan myös muiden kauppojen tarjouksia. Entäpä Bauhaus, Hong Kong, Isku, K-Rauta, Puuilo, Sotka?

Jos haluat käydä ostoksilla kaupassa Biltema, myymälöitä löytyy seuraavista kaupungeista: Espoo, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kaarina, Kokkola. Eikö verkkosivustoltä mielestäsi löydy kaikkea etsimääsi? Pahoittelut siitä. Mitään ei ole kuitenkaan menetetty! Keskitymme yleensä mainoslehtisiin, mutta voit kokeilla selata kaupan virallista verkkosivua www.biltema.fi.

Unohda painetut mainokset, ne eivät vaivaa sinua enää. Voit nyt helposti katsoa kaupan Biltema uusimman tarjouksen verkossa Kimbinolla. Ympäristön suojelu ei ole vain klisee. Olemme siksi iloisia, että katselet kaupan Biltema uusinta tarjousta netistä etkä paperilehdestä. Monia puita säästyy tällä tavalla!

On niin helppoa säästää rahaa shoppailemalla nyt!

Biltema Black Friday 2019

Black Fridayn ostosjuhla saapunut, ja myös Biltema on mukana. Tarkista Black Friday -erikoistarjouksemme vuodelle 2019 uudesta Biltema-esitteestä! Uusin esite nimeltä Biltema - Tarjoukset on voimassa 04/12/2019 - 08/12/2019 saakka. Älä jää paitsi valtavista Black Friday -alennuksista Biltema-liikkeessä! Osiosta Koti & puutarha löydät myös useita muita Black Friday -esitteitä. Jos aiot ostaa joululahjoja ajoissa ja tarvitset inspiraatiota, tarkista Black Fridayn alennuslehtiset ja säästä rahaa. Kimbino antaa sinulle katsauksen Black Fridayn parhaista tarjouksista ja alennuksista.