Lähes kaikki tuntevat kaupan K-Supermarket. Se on yksi johtavista kaupoista suomalaisilla markkinoilla. K-Supermarketn laajan tuotevalikoiman ja mahtavien hintojen vuoksi sieltä saa melkein kaiken tarvitsemansa. Asiakkaat ovat tottuneet K-Supermarketn säännöllisiin tarjouksiin. Siksi he myös usein klikkaavat tässä selvittääkseen tämän päivän tarjoukset, jotka ovat voimassa esim. 04/11/2019 alkaen. Katso myös toisia kauppoja täältä: Halpa Halli, K-Citymarket, K-Market, Kärkkäinen, Lidl, S-market, Tokmanni. Ne ovat kaupan K-Supermarket suurimpia kilpailijoita!

Epäröitkö yhä, missä haluat tehdä ostoksesi? Kaupan K-Supermarket myymälöitä löytyy useimmista kaupungeista kuten: Espoo, Forssa, Hamina, Helsinki, Hollola, Hyvinkää. Et löytänyt, mitä etsit? Voit vierailla kaupan virallisella sivustolla www.k-supermarket.fi.

Painetut mainoslehdet? Täysi postilaatikko? Paikat täynnä vanhoja mainoslehtiä? Sen ei tarvitse olla enää niin! Ala lukea Kimbinon sähköisiä verkkomainoslehtiä kaupasta K-Supermarket eikä mikään rajoita sinua enää. Nettimainoslehdet, esimerkiksi kaupan K-Supermarket uusimmat tarjoukset verkossa, ovat uusinta huutoa ja myös askel kohti ympäristön ja metsiemme suojelua. Kiitos, kun haluat liittyä meihin ja suojelet luontoa.

Säästäminen shoppailemalla ei ole koskaan ollut näin helppoa.

K-Supermarket Black Friday 2019

Black Fridayn ostosjuhla saapunut, ja myös K-Supermarket on mukana. Tarkista Black Friday -erikoistarjouksemme vuodelle 2019 uudesta K-Supermarket-esitteestä! Uusin esite nimeltä K-Supermarket - K-Ruoka on voimassa 04/11/2019 - 06/01/2020 saakka. Älä jää paitsi valtavista Black Friday -alennuksista K-Supermarket-liikkeessä! Osiosta Supermarketit löydät myös useita muita Black Friday -esitteitä. Jos aiot ostaa joululahjoja ajoissa ja tarvitset inspiraatiota, tarkista Black Fridayn alennuslehtiset ja säästä rahaa. Kimbino antaa sinulle katsauksen Black Fridayn parhaista tarjouksista ja alennuksista.