Kaikki ovat varmasti kuulleet kaupasta K-Rauta. Se on yksi menestyneimmistä kaupoista suomalaisilla markkinoilla. Kun käyt kaupassa K-Rauta, saat todennäköisesti aina tarvitsemasi. Ja säästät jopa rahaa. K-Rauta esittelee säännöllisesti uusia tuotteita, ja paljon tuotteita on myös alennettuun hintaan. Mitä saat täältä alennushintaan alkaen 02/12/2019? Katso tässä! Saatat löytää saman tuotteen toisesta kaupasta edullisemmin. Voit aloittaa täältä: Bauhaus, Biltema, Hong Kong, Isku, Puuilo, Sotka.

Löydät kaupan K-Rauta myymälöitä myös kaupungista Espoo, Forssa, Heinola, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna. Jos tykkäät näiden tuotemerkkien {shop brands} tuotteita, löydät ne kaupasta K-Rauta. Etkö onnistunut löytämään etsimääsi? Voit vierailla kaupan virallisella verkkosivulla www.k-rauta.fi suoraan tämän sivuston kautta.

Unohda painetut mainoslehdet ja täysi postilaatikko. Katso Kimbinon verkkomainoslehdestä, jossa kaupan K-Rauta uusimmat tarjoukset ovat aina saatavilla. Ympäristön suojelu on meidän pääasiamme. Siksi olemme erittäin iloisia, että luet mieluummin kaupan K-Rauta mainoslehteä sähköisessä muodossa.

Etkö usko, että rahan säästäminen shoppailemalla on helppoa? Tule katsomaan!

K-Rauta Black Friday 2019

Black Fridayn ostosjuhla saapunut, ja myös K-Rauta on mukana. Tarkista Black Friday -erikoistarjouksemme vuodelle 2019 uudesta K-Rauta-esitteestä! Uusin esite nimeltä K-Rauta - Yritysasiakasvalikoima on voimassa 02/12/2019 - 31/01/2020 saakka. Älä jää paitsi valtavista Black Friday -alennuksista K-Rauta-liikkeessä! Osiosta Koti & puutarha löydät myös useita muita Black Friday -esitteitä. Jos aiot ostaa joululahjoja ajoissa ja tarvitset inspiraatiota, tarkista Black Fridayn alennuslehtiset ja säästä rahaa. Kimbino antaa sinulle katsauksen Black Fridayn parhaista tarjouksista ja alennuksista.