Kimbino
Helsinki
Kimbino
Helsinki
MAINOKSET
Logo Prisma
3/5

Prisma tarjoukset Helsinki | 22/05/2024 | Mainos, Tarjous

Prisma Helsinki ja sen ympäristössä

Helsinki kaupungin ja lähialueen -kategorian myymälät

Muita tarjouslehtiä luokasta

Prisma Helsinki - Luotettava ja laadukas ostoskumppani

Vuonna 1972 perustettu Prisma on suomalaisten sydämiin kasvanut vähittäiskauppaketju, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman. Helsingin ensimmäinen Prisma avattiin Malmilla, ja siitä lähtien ketjun suosio on vain kasvanut. Nykyään Prisma palvelee asiakkaita useilla eri toimipisteillä Helsingissä, tarjoten monipuoliset ostosmahdollisuudet ja kattavat palvelut.

Helsinki Prisma tarjoukset - Parhaat HOK-Elanto Prisma tarjoukset Helsinki

Prisma julkaisee viikoittain uuden tarjouslehden, joka sisältää ajankohtaisia "Prisma tarjoukset Helsinki", mukaan lukien esimerkiksi "Prisma Itäkeskus -tarjoukset", "Prisma Viikki -tarjoukset" ja "Prisma Malmi -tarjoukset". Viimeisin Prisma kuvasto on nyt tarjolla, ja voimassa ajalla 22/05/2024 - 26/05/2024. Prisman alennukset ovat huomattavia, usein jopa 30-50% tuotteen normaalihinnasta, joka tekee siitä suositun ostospaikan hintatietoisille kuluttajille. Voit vertailla täällä tarjouksia erilaisista kuvastoista, kuten Supermarkettien kuvastoista. Tämän kategorian kuvastot löytyvät täältä Tokmanni, Lidl, K-Market, K-Supermarket, K-Citymarket, Halpa Halli, Kärkkäinen, S-market, Löytötex ja Minimani.

Prisma Helsinki - Monipuolinen valikoima ja viikoittaiset huipputarjoukset

Prisman tuotevalikoima on laaja, kattaen kaiken päivittäistavaroista ja vaatteista kodin tarvikkeisiin. "Prisma Viikki -tuotteet" ja "Prisma Malmi -tuotteet" tarjoavat asiakkaille laadukkaita vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Tarjouslehdissä esitellään viikoittain uusimmat tuotteet ja parhaat tarjoukset, mahdollistaen edulliset ostokset.

Kaiken kaikkiaan, Prisma on yhden pysähdyksen ostospaikka, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita ja houkuttelevia tarjouksia. Tiesithän, että Prisma on olemassa myös muilla paikkakunnilla, kuten Espoo, Tampere, Lahti, Turku, Jyväskylä ja Vantaa.

Tutustu Prisman tarjouksiin ja valikoimaan verkkosivulla prisma.fi. Nauti parhaista tarjouksista ja monipuolisesta ostoskokemuksesta Prisman myymälöissä Helsingissä!

MAINOKSET
MAINOKSET