Kimbino
Lahti
Kimbino
Lahti

Prisma tarjoukset Lahti | 12/06/2024 | Mainos, Tarjous

MAINOKSET
Prisma
MAINOKSET

Prisma Lahti ja sen ympäristössä

Lahti kaupungin ja lähialueen -kategorian myymälät

Muita tarjouslehtiä luokasta

Lahti Prismat – Monipuoliset ostospaikat lähelläsi

Lahden Prismat on osa laajaa Prisma-ketjua, joka tunnetaan laajasta tuotevalikoimasta sekä erinomaisesta palvelusta. Lahdessa Prismalla on neljä toimipistettä: Prisma Laune, Prisma Syke, Prisma Holma ja Prisma Hämeenmaa. Ensimmäinen Prisma avattiin Lahden Launeessa, jossa sen suosio on jatkanut kasvuaan. Vaikka jokaisella Prismalla on oma ainutlaatuinen ilmeensä, niin ne jakavat yhteisen tavoitteen tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Prisma tarjoukset Lahti – Löydä parhaat alennukset

Lahden Prismat julkaisevat säännöllisesti esitteitä, jotka ovat täynnä tarjouksia ja alennuksia. Valikoima kattaa kaiken ruoasta ja päivittäistavaroista vaatteisiin, kodin tarvikkeisiin ja elektroniikkaan. Tuotteet on valittu huolellisesti vastaamaan paikallisten asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Prisma Lahti tarjoaa kaiken tarvitsemasi saman katon alta, olitpa sitten tekemässä viikon ruokaostoksia tai etsimässä uusinta teknologiaa. Vieraile Lahden Prismoissa ja tutustu myymälöihin! Uusin Prisma Lahti -lehtinen on voimassa 12/06/2024 - 16/06/2024 ja kattaa kaikki neljä Lahden Prismaa. Voit vertailla täällä tarjouksia erilaisissa kategorioissa esitteiden avulla. Tämän kategorian esitteet löytyvät helposti klikkaamalla tätä: Tokmanni, Lidl, K-Market, K-Supermarket, K-Citymarket, Halpa Halli, Kärkkäinen, S-market, Löytötex ja Minimani.

Tiesithän, että Prismoja löytyy myös muilta paikkakunnilta, kuten Helsinki, Espoo, Tampere, Turku, Jyväskylä ja Vantaa?

Tutustu lisää tarjouksiin ja valikoimaan verkkosivulla prisma.fi. Nauti parhaista tarjouksista ja monipuolisesta ostoskokemuksesta Lahden Prismoissa!

MAINOKSET
MAINOKSET