Kimbino
Kimbino
Nykyinen tarjous paikkakunnalla Lahti
Logo Prisma
3/5

Prisma tarjoukset Lahti | 07/06/2023 | Mainos, Tarjous

MAINOKSET

Lahti Prismat – Monipuoliset ostospaikat lähelläsi

Lahden Prismat on osa laajaa Prisma-ketjua, joka tunnetaan laajasta tuotevalikoimasta sekä erinomaisesta palvelusta. Lahdessa Prismalla on neljä toimipistettä: Prisma Laune, Prisma Syke, Prisma Holma ja Prisma Hämeenmaa. Ensimmäinen Prisma avattiin Lahden Launeessa, jossa sen suosio on jatkanut kasvuaan. Vaikka jokaisella Prismalla on oma ainutlaatuinen ilmeensä, niin ne jakavat yhteisen tavoitteen tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Prisma tarjoukset Lahti – Löydä parhaat alennukset

Lahden Prismat julkaisevat säännöllisesti esitteitä, jotka ovat täynnä tarjouksia ja alennuksia. Valikoima kattaa kaiken ruoasta ja päivittäistavaroista vaatteisiin, kodin tarvikkeisiin ja elektroniikkaan. Tuotteet on valittu huolellisesti vastaamaan paikallisten asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Prisma Lahti tarjoaa kaiken tarvitsemasi saman katon alta, olitpa sitten tekemässä viikon ruokaostoksia tai etsimässä uusinta teknologiaa. Vieraile Lahden Prismoissa ja tutustu myymälöihin! Uusin Prisma Lahti -lehtinen on voimassa ensi viikko ja kattaa kaikki neljä Lahden Prismaa. Voit vertailla täällä tarjouksia erilaisissa kategorioissa esitteiden avulla. Tämän kategorian esitteet löytyvät helposti klikkaamalla tätä: Tokmanni, Lidl, K-Market, K-Supermarket, K-Citymarket, Halpa Halli, Kärkkäinen, S-market, Löytötex ja Minimani.

Tiesithän, että Prismoja löytyy myös muilta paikkakunnilta, kuten Helsinki, Espoo, Tampere, Lahti, Turku ja Jyväskylä?

Tutustu lisää tarjouksiin ja valikoimaan verkkosivulla prisma.fi. Nauti parhaista tarjouksista ja monipuolisesta ostoskokemuksesta Lahden Prismoissa!

MAINOKSET
MAINOKSET

Prisma tallentaa sijainteja kaupungissa Lahti

Muita tarjouslehtiä luokasta

Seuraa

Kauppaan

Myymälät

Jaa

Kimbino
maito
voi
juusto
jogurtti
munat
öljy
kahvi
olut
Kimbino
Logo Prisma
Logo Prisma

Rekisteröidy ja ota eduista kaikki irti