Kimbino
Turku
Kimbino
Turku

Prisma tarjoukset Turku | 19/06/2024 | Mainos, Tarjous

MAINOKSET
Prisma
MAINOKSET

Prisma Turku ja sen ympäristössä

Turku kaupungin ja lähialueen -kategorian myymälät

Muita tarjouslehtiä luokasta

Prisma Turku – Vankka suosikki suomalaisten ostoskumppanina

Prisma on Suomen laajimman päivittäistavarakaupparyhmän, eli S-ryhmän, omistama suosittu vähittäiskauppaketju. Alun perin Prisma on perustettu vuonna 1972, jonka jälkeen se on luonut merkittävän aseman suomalaisten keskuudessa luotettavana ja monipuolisena ostoskeskuksena. Turun ensimmäinen Prisma avattiin Itäharjussa, ja se on kasvanut siitä lähtien sisältäen nyt myös Länsikeskuksen Prisman. Tällä hetkellä molemmat Prismat ovat paikallisten suosiossa laadukkaan palvelun, laajan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisten hintojen ansiosta.

Prisma tarjoukset Turku – Parhaat TOK Prisma tarjoukset Turku

Prisma julkaisee viikoittain uuden esitteen, joka sisältää lukuisia Prisma Turku tarjouksia, mukaan lukien "Prisma Itäharju -tarjoukset" ja "Prisma Länsikeskus -tarjoukset". Viimeisin Prisma kuvasto on nyt tarjolla, ja voimassa ajalla 17/06 - 23/06
Tiesithän, että Prisma on olemassa myös muilla paikkakunnilla, kuten Helsinki, Espoo, Tampere, Lahti, Jyväskylä ja Vantaa.

Prisman alennukset voivat olla merkittäviä, usein jopa 30-50% tuotteen normaalihinnasta. Prisman tuotevalikoima kattaa kaiken päivittäistavaroista, vaatteista ja kodin tarvikkeista aina elektroniikkaan ja vapaa-ajan tuotteisiin asti. Näin ollen Prisma on loistava yhden pysähdyksen kauppapaikka, josta löydät kaiken tarvitsemasi. Etsitpä sitten viikon ruokaostoksia, uusia vaatteita perheelle tai uusinta teknologiaa, Prisma Turussa tarjoaa kattavan valikoiman jokaiselle ostajalle. Käy Prismassa Turussa ja nauti parhaista tarjouksista ja laadukkaasta ostoskokemuksesta!

Löydä parhaat Prisma Turku tarjoukset sekä paljon muuta verkkosivulta prisma.fi!

 
MAINOKSET
MAINOKSET