Kimbino
Kimbino
Logo Isku
3/5

Isku BLACK WEEK 2023 || Tarjoukset Black Friday

MAINOKSET
MAINOKSET

Isku Tarjoukset

3/5
Actual brochure
Kaikki suomalaiset asiakkaat tietävät varmaankin kaupan Isku. Sen laajan tuotevalikoiman ansiosta se on vakiinnuttanut asemansa Suomen markkinoilla.
Isku tarjoaa lähes kaiken, mitä tarvitset! Ja mikä parasta, mahtavilla hinnoilla!
Isku tarjoaa usein uusia tarjouksia! Uusimman tarjouksen, joka on voimassa 27/11/2023 alkaen, löydät tässä.
Kaupan Isku uusimpaan tarjoukseen perustuen voimme suositella tuotteita, kuten {special_offer}.
Suosittelemme sinua katsomaan myös muiden kauppojen tarjouksia. Entäpä Sotka, JYSK, IKEA, Asko ja Masku?

Useita kaupan Isku myymälöitä löytyy ympäri Suomea. Voit tehdä ostoksia eri kaupungeissa, kuten täällä: Helsinki, Turku, Savonlinna, Kokkola, Espoo ja Lahti.
Isku yhdistetään usein näihin tuotemerkkeihin: {shop_brands}.
Oletko valinnut tuotteen, mutta siitä ei löydy tietoa meidän sivuiltamme? Käy kaupan virallisella verkkosivulla isku.fi.

Ensinnäkin - ei synny jätettä. Lisäksi mainoslehdet ovat selkeässä järjestyksessä. Kimbinon mainoslehti verkossa on saatavana puhelimeen joka paikassa. Se on siis sinun käytettävissäsi kaikkialla! Tämä on kaupan Isku uusimman tarjouksen, verkkomainoslehden suurin hyöty.
Uusimman tarjouksen tarkistaminen netissä kaupalta Isku on paljon ekologisempaa kuin sen katsominen painetusta lehdestä. Olemme iloisia, että käytät mieluummin nettiversiota!

Etkö usko, että rahan säästäminen shoppailemalla on helppoa? Tule katsomaan!

Kaupan Isku erikoistarjoukset ovat niin huokeita, että voit säästää paljon rahaa. Mitä voit sitten tehdä, ettet menetä yhtään erikoistarjousta kaupasta Isku? Helposti: tilaa uutiskirjeemme tai lataa sovelluksemme Kimbino.

Isku Black Friday 2023

Black Fridayn ostosjuhla saapunut, ja myös Isku on mukana. Tarkista Black Friday -erikoistarjouksemme vuodelle 2023 uudesta Isku-esitteestä! Uusin esite nimeltä Isku - Black Friday - aankondiging on voimassa keskiviikosta 04/10/2023 saakka. Älä jää paitsi valtavista Black Friday -alennuksista Isku-liikkeessä! Osiosta Huonekalut löydät myös useita muita Black Friday -esitteitä. Jos aiot ostaa joululahjoja ajoissa ja tarvitset inspiraatiota, tarkista Black Fridayn alennuslehtiset ja säästä rahaa. Kimbino antaa sinulle katsauksen Black Fridayn parhaista tarjouksista ja alennuksista.
MAINOKSET
MAINOKSET

Muita tarjouslehtiä luokasta

MAINOKSET

Muut kaupat Huonekalut luokasta

Muut kaupat Huonekalut luokasta

Seuraa

Kauppaan

Myymälät

Jaa

Kimbino
maito
voi
juusto
jogurtti
munat
öljy
kahvi
olut
Kimbino
Logo Isku

Rekisteröidy ja ota eduista kaikki irti