Kaikki ovat varmasti kuulleet kaupasta DNA. Se on yksi menestyneimmistä kaupoista suomalaisilla markkinoilla. Kun käyt kaupassa DNA, saat todennäköisesti aina tarvitsemasi. Ja säästät jopa rahaa. DNA mainostaa säännöllisesti uusia tarjouksia ja alennuksia. Tämä tarjous on ollut voimassa 12/11/2019 lähtien, ja sen löytää: tässä. Katso myös toisia kauppoja täältä: CDON, Elisa, Expert, Gigantti, Power, Prisma, Teknik Magasinet, Veikon Kone. Ne ovat kaupan DNA suurimpia kilpailijoita!

Jos et tiedä lähintä DNA-kauppaa, kokeile tätä: Helsinki. Etkö löytänyt etsimääsi meidän verkkosivuiltamme? Katso kaupan virallisilta sivuilta: www.dna.fi.

Unohda painetut mainokset, ne eivät vaivaa sinua enää. Voit nyt helposti katsoa kaupan DNA uusimman tarjouksen verkossa Kimbinolla. Ympäristön suojelu ei ole vain klisee. Olemme siksi iloisia, että katselet kaupan DNA uusinta tarjousta netistä etkä paperilehdestä. Monia puita säästyy tällä tavalla!

Säästäminen shoppailemalla ei ole koskaan ollut näin helppoa.

DNA Black Friday 2019

Black Fridayn ostosjuhla saapunut, ja myös DNA on mukana. Tarkista Black Friday -erikoistarjouksemme vuodelle 2019 uudesta DNA-esitteestä! Uusin esite nimeltä DNA - Tarjoukset on voimassa 12/11/2019 - 18/11/2019 saakka. Älä jää paitsi valtavista Black Friday -alennuksista DNA-liikkeessä! Osiosta Elektroniikka löydät myös useita muita Black Friday -esitteitä. Jos aiot ostaa joululahjoja ajoissa ja tarvitset inspiraatiota, tarkista Black Fridayn alennuslehtiset ja säästä rahaa. Kimbino antaa sinulle katsauksen Black Fridayn parhaista tarjouksista ja alennuksista.