Kaikki ovat varmasti kuulleet kaupasta DNA. Se on yksi menestyneimmistä kaupoista suomalaisilla markkinoilla. Kun käyt kaupassa DNA, saat todennäköisesti aina tarvitsemasi. Ja säästät jopa rahaa. DNA mainostaa säännöllisesti uusia tarjouksia ja alennuksia. Tämä tarjous on ollut voimassa 20/07/2021 lähtien, ja sen löytää: tässä. Katso myös toisia kauppoja täältä: CDON, Elisa, Gigantti, Power, Veikon Kone. Ne ovat kaupan DNA suurimpia kilpailijoita!

Jos et tiedä lähintä DNA-kauppaa, kokeile tätä: Helsinki. Etkö löytänyt etsimääsi meidän verkkosivuiltamme? Katso kaupan virallisilta sivuilta: www.dna.fi.

Unohda painetut mainokset, ne eivät vaivaa sinua enää. Voit nyt helposti katsoa kaupan DNA uusimman tarjouksen verkossa Kimbinolla. Ympäristön suojelu ei ole vain klisee. Olemme siksi iloisia, että katselet kaupan DNA uusinta tarjousta netistä etkä paperilehdestä. Monia puita säästyy tällä tavalla!

Säästäminen shoppailemalla ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Haluatko tietää kaupan DNA tarjouksista? Tee se viisaasti: Tilaa uutiskirjeemme tai lataa Kimbino-sovelluksemme Kimbino. Et menetä enää yhtään erikoistarjousta kaupasta DNA!