KimbinoKimbino
Kimbino
Nykyinen tarjous paikkakunnalla Valitse kaupunki
Logo DNA
3/5

DNA BLACK WEEK 2022 || Tarjoukset Black Friday

MAINOKSET
MAINOKSET

DNA Tarjoukset

3/5
Actual brochure
Kaikki ovat varmasti kuulleet kaupasta DNA. Se on yksi menestyneimmistä kaupoista suomalaisilla markkinoilla. Kun käyt kaupassa DNA, saat todennäköisesti aina tarvitsemasi. Ja säästät jopa rahaa. DNA mainostaa säännöllisesti uusia tarjouksia ja alennuksia. Tämä tarjous on ollut voimassa 21/11/2022 lähtien, ja sen löytää: tässä. Katso myös toisia kauppoja täältä: CDON, Elisa, Gigantti, Power, Veikon Kone. Ne ovat kaupan DNA suurimpia kilpailijoita!

Jos et tiedä lähintä DNA-kauppaa, kokeile tätä: Tampere, Vantaa, Helsinki, Lahti, Oulu. Etkö löytänyt etsimääsi meidän verkkosivuiltamme? Katso kaupan virallisilta sivuilta: www.dna.fi.

Unohda painetut mainokset, ne eivät vaivaa sinua enää. Voit nyt helposti katsoa kaupan DNA uusimman tarjouksen verkossa Kimbinolla. Ympäristön suojelu ei ole vain klisee. Olemme siksi iloisia, että katselet kaupan DNA uusinta tarjousta netistä etkä paperilehdestä. Monia puita säästyy tällä tavalla!

Säästäminen shoppailemalla ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Haluatko tietää kaupan DNA tarjouksista? Tee se viisaasti: Tilaa uutiskirjeemme tai lataa Kimbino-sovelluksemme Kimbino. Et menetä enää yhtään erikoistarjousta kaupasta DNA!

DNA Black Friday 2022

Black Fridayn ostosjuhla saapunut, ja myös DNA on mukana. Tarkista Black Friday -erikoistarjouksemme vuodelle 2022 uudesta DNA-esitteestä! Uusin esite nimeltä DNA - Black Friday on voimassa maanantaista 21/11/2022 saakka. Älä jää paitsi valtavista Black Friday -alennuksista DNA-liikkeessä! Osiosta Elektroniikka löydät myös useita muita Black Friday -esitteitä. Jos aiot ostaa joululahjoja ajoissa ja tarvitset inspiraatiota, tarkista Black Fridayn alennuslehtiset ja säästä rahaa. Kimbino antaa sinulle katsauksen Black Fridayn parhaista tarjouksista ja alennuksista.
MAINOKSET
MAINOKSET

Muita tarjouslehtiä luokasta

MAINOKSET

Muut kaupat Elektroniikka luokasta

Seuraa

Myymälät

Jaa

Kimbino
maito
voi
juusto
jogurtti
munat
öljy
kahvi
olut
Kimbino
Logo DNA
Logo DNA