Kukapa ei tietäisi kauppaa nimeltä Elisa! Kiitos sen erinomaisen tuotevalikoiman ja kiinnostavien tarjousten, se on ottanut johtoaseman suomalaisilla markkinoilla! Elisa tarjoaa kaiken tarvitsemasi ja lisäksi mahtavilla hinnoilla! Elisa esittelee säännöllisesti uusia ja upeita tarjouksia. Mitkä ovat voimassa juuri nyt, esim. alkaen 12/11/2019? Löydät tiedon: tässä. Jos haluat vertailla tarjouksia, katso näitä kauppoja: CDON, DNA, Expert, Gigantti, Power, Prisma, Teknik Magasinet, Veikon Kone.

Kaupalla Elisa on monta myymälää ympäri Suomea. Missä tarkalleen? Esimerkiksi täällä: Espoo, Forssa, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi. Eikö verkkosivustoltä mielestäsi löydy kaikkea etsimääsi? Pahoittelut siitä. Mitään ei ole kuitenkaan menetetty! Keskitymme yleensä mainoslehtisiin, mutta voit kokeilla selata kaupan virallista verkkosivua elisa.fi.

Painetut mainoslehdet? Täysi postilaatikko? Paikat täynnä vanhoja mainoslehtiä? Sen ei tarvitse olla enää niin! Ala lukea Kimbinon sähköisiä verkkomainoslehtiä kaupasta Elisa eikä mikään rajoita sinua enää. On mahtavaa, että etsit kaupan Elisa uusimpia tarjouksia netistä, koska säästät samalla luontoa!

Miten voi aloittaa säästämisen? No alhaisilla hinnoilla!

Elisa Black Friday 2019

Black Fridayn ostosjuhla saapunut, ja myös Elisa on mukana. Tarkista Black Friday -erikoistarjouksemme vuodelle 2019 uudesta Elisa-esitteestä! Uusin esite nimeltä Elisa - Tarjoukset on voimassa 12/11/2019 - 18/11/2019 saakka. Älä jää paitsi valtavista Black Friday -alennuksista Elisa-liikkeessä! Osiosta Elektroniikka löydät myös useita muita Black Friday -esitteitä. Jos aiot ostaa joululahjoja ajoissa ja tarvitset inspiraatiota, tarkista Black Fridayn alennuslehtiset ja säästä rahaa. Kimbino antaa sinulle katsauksen Black Fridayn parhaista tarjouksista ja alennuksista.