Kimbino
Kimbino

Tee | Tarjoukset ja Alennukset Huhtikuu 2024

Muita tarjouslehtiä luokasta

Lisää suosikkituotteita

Tee

Kimbino tuo sinulle aina tuotteet halvimpaan hintaan. Tämän päivän suosikki: Tee! Tuotetta Tee koskevia kampanjoita löytyy 11 kappaleesta mainoksia. Käythän läpi kaikki kuvastot selvittääksesi, mistä saat parhaan hinnan!

Alennusmyynti tuotteelle Tee on parhaillaan käynnissä seuraavissa kaupoissa: Tokmanni, K-Supermarket, K-Citymarket, Oriflame ja Budget Sport. Alennetetut hinnat löytyvät seuraavista kuvastoista:

Jos nämä alennukset eivät ole mieleesi ja etsit jotakin muuta, kokeilethan hakea myös muita tuotteita. Meiltä löydät erikoistarjouksia monenlaisiin tuotteisiin. Katso siis kampanjat tuottesiin kuten Maito, Voi, Juusto, Jogurtti ja Munat ja säästä selvää rahaa! Koeta shoppailua Kimbinon kautta, niin saat aina tiedon parhaista diileistä. Jos tilaat uutiskirjeemme, voimme ilmoittaa sinulle uusista tarjouksista myös sähköpostin välityksellä.

Jotta voit varmistaa, että saat parhaat tarjoukset kaikkiin tuotteisiin, lataa sovelluksemme Kimbino. Näin et missaa yhtäkään tarjousta!

Näitä kahta taikasanaa kaikki Kimbinon fanit rakastavat: alennusmyynnit ja säästöt. Meidän avullamme säästät niin tuotteessa Tee kuin monessa muussakin! Tervetuloa astumaan Kimbinon maailmaan!

Haku

Rekisteröidy ja ota eduista kaikki irti