Kimbino
Kimbino

Silli | Tarjoukset ja Alennukset Kesäkuu 2024

Muita tarjouslehtiä luokasta

Lisää suosikkituotteita

Silli

Kimbino tuo sinulle aina tuotteet halvimpaan hintaan. Tämän päivän suosikki: Silli! Tuotetta Silli koskevia kampanjoita löytyy 4 kappaleesta mainoksia. Käythän läpi kaikki kuvastot selvittääksesi, mistä saat parhaan hinnan!
Tuote Silli löytyy alennuksella seuraavista kaupoista: Lidl, K-Supermarket, Prisma ja S-market. Alennuksia pääset puolestaan tarkastelemaan seuraavista kuvastoista: Jos nämä alennukset eivät ole mieleesi ja etsit jotakin muuta, kokeilethan hakea myös muita tuotteita. Meiltä löydät erikoistarjouksia monenlaisiin tuotteisiin. Katso siis kampanjat tuottesiin kuten Maito, Voi, Juusto, Jogurtti ja Munat ja säästä selvää rahaa! Koeta shoppailua Kimbinon kautta, niin saat aina tiedon parhaista diileistä. Jos tilaat uutiskirjeemme, voimme ilmoittaa sinulle uusista tarjouksista myös sähköpostin välityksellä.
Meidän avullamme löydät uusia tarjouksia erilaisiin tuotteisiin joka päivä. Jos et haluat missata enää yhtään mahtavaa alennusmyyntiä, lataathan sovelluksemme Kimbino, niin pidämme sinut aina ajan tasalla.
Näitä kahta taikasanaa kaikki Kimbinon fanit rakastavat: alennusmyynnit ja säästöt. Meidän avullamme säästät niin tuotteessa Silli kuin monessa muussakin! Tervetuloa astumaan Kimbinon maailmaan!