Kimbino
Kimbino

Peili | Tarjoukset ja Alennukset Huhtikuu 2024

Muita tarjouslehtiä luokasta

Peili

Kimbino tuo sinulle aina tuotteet halvimpaan hintaan. Tämän päivän suosikki: Peili! Tuotetta Peili koskevia kampanjoita löytyy 3 kappaleesta mainoksia. Käythän läpi kaikki kuvastot selvittääksesi, mistä saat parhaan hinnan!

Tuote Peili löytyy alennuksella seuraavista kaupoista: Tokmanni, JYSK ja Minimani. Alennuksia pääset puolestaan tarkastelemaan seuraavista kuvastoista:

Jos nämä alennukset eivät ole mieleesi ja etsit jotakin muuta, kokeilethan hakea myös muita tuotteita. Meiltä löydät erikoistarjouksia monenlaisiin tuotteisiin. Katso siis kampanjat tuottesiin kuten Maito, Voi, Juusto, Jogurtti ja Munat ja säästä selvää rahaa! Koeta shoppailua Kimbinon kautta, niin saat aina tiedon parhaista diileistä. Jos tilaat uutiskirjeemme, voimme ilmoittaa sinulle uusista tarjouksista myös sähköpostin välityksellä.

Jotta voit varmistaa, että saat parhaat tarjoukset kaikkiin tuotteisiin, lataa sovelluksemme Kimbino. Näin et missaa yhtäkään tarjousta!

Näitä kahta taikasanaa kaikki Kimbinon fanit rakastavat: alennusmyynnit ja säästöt. Meidän avullamme säästät niin tuotteessa Peili kuin monessa muussakin! Tervetuloa astumaan Kimbinon maailmaan!

Haku

Rekisteröidy ja ota eduista kaikki irti