Kimbino
Kimbino

Majoneesi | Tarjoukset ja Alennukset Huhtikuu 2024

Muita tarjouslehtiä luokasta

Lisää suosikkituotteita

Majoneesi

Kimbino tuo sinulle aina tuotteet halvimpaan hintaan. Tämän päivän suosikki: Majoneesi! Tuotetta Majoneesi koskevia kampanjoita löytyy 4 kappaleesta mainoksia. Käythän läpi kaikki kuvastot selvittääksesi, mistä saat parhaan hinnan!
Tuote Majoneesi löytyy alennuksella seuraavista kaupoista: K-Market, K-Supermarket, K-Citymarket ja Tupperware. Alennuksia pääset puolestaan tarkastelemaan seuraavista kuvastoista: Jos haluat säästää rahaa muita tuotteita ostaessasi, voit helposti jatkaa selaamista hakupalkkimme avulla. Kätevintä on, että löydät kaiken tarpeellisen yhdestä kohtaa verkkosivuiltamme. Alennuksia on tarjolla muun muassa seuraaviin tuotteisiin: Maito, Voi, Juusto, Jogurtti ja Munat. Koeta shoppailua Kimbinon kautta, niin saat aina tiedon parhaista diileistä. Jos tilaat uutiskirjeemme, voimme ilmoittaa sinulle uusista tarjouksista myös sähköpostin välityksellä.
Me keräämme parhaat tarjoukset suomalaisista suosikkikaupoistasi. Jos haluat säästää lisää rahaa shoppaillessasi, lataathan sovelluksemme Kimbino, niin kaikki alennukset tulevat saman tien saataville.
Näitä kahta taikasanaa kaikki Kimbinon fanit rakastavat: alennusmyynnit ja säästöt. Meidän avullamme säästät niin tuotteessa Majoneesi kuin monessa muussakin! Tervetuloa astumaan Kimbinon maailmaan!
Haku

Rekisteröidy ja ota eduista kaikki irti