Kimbino
Kimbino

Maito | Tarjoukset ja Alennukset Heinäkuu 2024

Maito tarjouksella - Mistä sen ostaa?

Muita tarjouslehtiä luokasta

Lisää suosikkituotteita

Maito

Kimbino tuo sinulle aina tuotteet halvimpaan hintaan. Tämän päivän suosikki: Maito! Tuotetta Maito koskevia kampanjoita löytyy 5 kappaleesta mainoksia. Käythän läpi kaikki kuvastot selvittääksesi, mistä saat parhaan hinnan!

Alennusmyynti tuotteelle Maito on parhaillaan käynnissä seuraavissa kaupoissa: K-Market, K-Supermarket, K-Citymarket, Oriflame ja Tupperware. Alennetetut hinnat löytyvät seuraavista kuvastoista:

Jos nämä alennukset eivät ole mieleesi ja etsit jotakin muuta, kokeilethan hakea myös muita tuotteita. Meiltä löydät erikoistarjouksia monenlaisiin tuotteisiin. Katso siis kampanjat tuottesiin kuten Voi, Juusto, Jogurtti, Munat ja Öljy ja säästä selvää rahaa! Käy aina läpi kuvastot ennen shoppailua ja säästä rahaa. Kimbinon nettisivuilta löydät parhaat tarjoukset kuukaudelle Heinäkuu.

Jotta voit varmistaa, että saat parhaat tarjoukset kaikkiin tuotteisiin, lataa sovelluksemme Kimbino. Näin et missaa yhtäkään tarjousta!

Näitä kahta taikasanaa kaikki Kimbinon fanit rakastavat: alennusmyynnit ja säästöt. Meidän avullamme säästät niin tuotteessa Maito kuin monessa muussakin! Tervetuloa astumaan Kimbinon maailmaan!