Kimbino
Kimbino

Pääsiäinen 2024

Tällä hetkellä ei ole saatavana yhtään tarjouslehteä.

Pääsiäinen 2024 || Tarjouslehti uusin, mainoslehti

Mikä tekee sinun pääsiäisestäsi pääsiäisen? Onko se kenties rauhoittuminen yksin oman kodin lämpöön? Ehkäpä sinulla on perhettä, jonka kanssa vietät pyhäsi pääsiäismunien papereita availlen? Oli asuin- ja perhetilanteesi millainen tahansa, kannattaa pääsiäiseen varautua asianmukaisesti ja tarkastaa tuoreimmat tarjoukset! Muutoin saattaa jäädä paljon hyviä hetkiä kokematta ja tulee vain murjottaneeksi sohvan pohjalla koko pyhän ajan!

Ottamalla Kimbinon kätevät kuvastot ja tarjoukset haltuun pystyt tänä vuonna löytämään lukuisia houkuttelevia tarjouksia, joilla mehujen puristaminen pääsiäisestä käy vaivattomasti. Kimbinolle koottujen esitteiden lukeminen nimittäin tekee pääsiäisostosten tekemisestä entistäkin helpompaa. Katso tarjoukset suosikkiliikkeistäsi, esimerkiksi Tokmanni, LIDL, K Supermarket tai Sokos

Suosikkikauppojesi kuvastot esittelevät sinulle klassisia pääsiäiskoristeita ja -tilpehööriä aina suklaamunista leluihin, kirjoihin ja viehättäviin lahjaesineisiin. Mitä ikinä tarvitsetkin onnistuneeseen pääsiäisenviettoon, olemme varmoja, että löydät yhteen kokoamistamme kuvastoista kaiken tarvittavan!

Lisää tarjouksia

Pääsiäisperinteitä kaikkialta maailmasta

 • Pääsiäisperinteitä kaikkialta maailmasta
  Iso-Britanniassa kulutetaan pääsiäisen aikaan 10 % kaikesta koko vuonna suklaatuotteisiin käytetyistä rahoista. Tänä aikana myydään eniten makeisia koko vuonna.
 • Pääsiäisperinteitä kaikkialta maailmasta
  Amerikkalaiset lähettävät ystävilleen ja läheisilleen 43 miljoonaa pääsiäistervehdystä joka vuosi. Luku sisältää sekä ostetut että käsin tehdyt tervehdykset.
 • Pääsiäisperinteitä kaikkialta maailmasta
  Bermudan asukkaat lennättävät käsintehtyjä leijoja joka vuosi pitkänä perjantaina.
 • Pääsiäisperinteitä kaikkialta maailmasta
  Suomessa lapset pukeutuvat noidiksi ja kulkevat käyvät ovien edessä virpomassa.
 • Pääsiäisperinteitä kaikkialta maailmasta
  Israelissa, jossa Jeesus väitetysti ristiinnaulittiin, ihmiset kävelevät perinteisesti samaa tietä kuin Jeesus ristiinnaulitsemisen päivänä.