KimbinoKimbino

Koti & puutarha | Uusimmat tarjoukset verkossa

Olemme keränneet viimeisimmät erikoistarjoukset ja etuvihkoset suosikkikaupoistasi, jotta yksikään Koti & puutarha tarjous ei enää mene sinulta ohi. Autamme sinua löytämään tarjoukset nopeasti ja säästämään rahaa. Suosituimmat kaupat ovat K-Rauta, Puuilo, Isku, Biltema, Rusta, Sotka ja Bauhaus, mutta palvelussamme on myös useita muita.

Kimbino auttaa sinua suunnittelemaan seuravan kauppareissusi paremmin. Tällä hetkellä verkkosivuillemme on koottu 3 etuvihkoa, joista voit tutustua vaikkapa kaikkein uusimpiin

Tiesitkö, että tarjoukset voivat vaihdella eri kauppojen ja paikkakuntien välillä? Suosituimmat kaupungit ovat Seinäjoki, Kokkola, Hämeenlinna, Porvoo ja Kotka. Voit etsiä kotipaikkakuntasi suosituimpien joukosta tai hakemalla sitä nimellä sivuston haulla. Näin löydät aina parhaat paikalliset tarjoukset.

Jos haluat saada parhaat tarjoukset suosikkikaupoistasi, lataa käyttöösi Kimbino-mobiilisovellus, joka ilmoittaa aina kun uusi etuvihko on julkaistu. Näin tarjousten metsästämisestä tulee helppoa ja nopeaa. Sanotaan yhdessä hyvästi paperisille etuvihkosille! Kimbinon avulla kaikki parhaat Koti & puutarha tarjoukset aina käden ulottuvilla, olitpa missä tahansa. Ota Kimbino avuksesi ja säästä rahaa ostoksissasi.

MAINOKSET
MAINOKSET
MAINOKSET
Kimbino
Sulje
maito
voi
juusto
jogurtti
munat
öljy
kahvi
olut