KimbinoKimbino
Kimbino
Nykyinen tarjous paikkakunnalla Valitse kaupunki
Logo Sotka
3/5

Sotka BLACK WEEK 2022 || Tarjoukset Black Friday

MAINOKSET
MAINOKSET

Sotka Tarjoukset

3/5
Actual brochure
Lähes kaikki tuntevat kaupan Sotka. Se on yksi johtavista kaupoista suomalaisilla markkinoilla. Sotka tarjoaa lähes kaiken, mitä tarvitset! Ja mikä parasta, mahtavilla hinnoilla! Sotka esittelee säännöllisesti uusia ja upeita tarjouksia. Mitkä ovat voimassa juuri nyt, esim. alkaen 29/11/2022? Löydät tiedon: tässä. Katso myös näitä kauppoja: Bauhaus, Biltema, Isku, K-Rauta, Puuilo, Rusta. Ehkä löydät saman tuotteen edullisempaan hintaan.

Epäröitkö yhä, missä haluat tehdä ostoksesi? Kaupan Sotka myymälöitä löytyy useimmista kaupungeista kuten: Jakobstad, Vantaa, Ylivieska, Kokkola, Kajaani. Oletko valinnut tuotteen, mutta siitä ei löydy tietoa meidän sivuiltamme? Käy kaupan virallisella verkkosivulla www.sotka.fi.

Ensinnäkin - ei synny jätettä. Lisäksi mainoslehdet ovat selkeässä järjestyksessä. Kimbinon mainoslehti verkossa on saatavana puhelimeen joka paikassa. Se on siis sinun käytettävissäsi kaikkialla! Tämä on kaupan Sotka uusimman tarjouksen, verkkomainoslehden suurin hyöty. Paperiset mainoslehdet ovat sekä hankalia että haitallisia ympäristölle. Siksi arvostamme sitä, että etsit kaupan Sotka uusimpia tarjouksia netistä.

Kiitos erikoistarjouksien, ei ole koskaan ollut näin helppoa alkaa säästämään rahaa.

Onko hankalaa pysyä kaupan Sotka erikoistarjousten perässä, kun pitää käydä töissä ja huolehtia perheestä? Kokeile jotain muuta: Tilaa uutiskirjeemme tai lataa Kimbino-sovellus Kimbino. Näin varmistat, että pysyt ajantasalla erikoistarjouksista kaupassa Sotka!

Sotka Black Friday 2022

Black Fridayn ostosjuhla saapunut, ja myös Sotka on mukana. Tarkista Black Friday -erikoistarjouksemme vuodelle 2022 uudesta Sotka-esitteestä! Uusin esite nimeltä Sotka - Tarjoukset on voimassa 29/11/2022 - 09/01/2023 saakka. Älä jää paitsi valtavista Black Friday -alennuksista Sotka-liikkeessä! Osiosta Koti & puutarha löydät myös useita muita Black Friday -esitteitä. Jos aiot ostaa joululahjoja ajoissa ja tarvitset inspiraatiota, tarkista Black Fridayn alennuslehtiset ja säästä rahaa. Kimbino antaa sinulle katsauksen Black Fridayn parhaista tarjouksista ja alennuksista.
MAINOKSET
MAINOKSET

Suosituimmat tuotteet:

Maito
TV
Tyyny
Pöytä
Tuoli
Divaanisohva
Jenkkisänky
Peitto
Pelituoli
Pussilakanasetti
Rahi
Soija
Taulu

Muita tarjouslehtiä luokasta

MAINOKSET

Muut kaupat Koti & puutarha luokasta

Seuraa

Kauppaan

Myymälät

Jaa

Kimbino
maito
voi
juusto
jogurtti
munat
öljy
kahvi
olut
Kimbino
Logo Sotka
Logo Sotka