KimbinoKimbino
Kimbino
Nykyinen tarjous paikkakunnalla Valitse kaupunki
Logo K-Rauta
3/5

K-Rauta BLACK WEEK 2022 || Tarjoukset Black Friday

MAINOKSET
MAINOKSET

K-Rauta Tarjoukset

3/5
Actual brochure
Kaikki ovat varmasti kuulleet kaupasta K-Rauta. Se on yksi menestyneimmistä kaupoista suomalaisilla markkinoilla. Kun käyt kaupassa K-Rauta, saat todennäköisesti aina tarvitsemasi. Ja säästät jopa rahaa. K-Rauta esittelee säännöllisesti uusia tuotteita, ja paljon tuotteita on myös alennettuun hintaan. Mitä saat täältä alennushintaan alkaen 01/09/2022? Katso tässä! Saatat löytää saman tuotteen toisesta kaupasta edullisemmin. Voit aloittaa täältä: Bauhaus, Biltema, Isku, Puuilo, Rusta, Sotka.

Löydät kaupan K-Rauta myymälöitä myös kaupungista Helsinki, Tampere, Espoo, Kuopio, Jyväskylä. Jos tykkäät näiden tuotemerkkien {shop brands} tuotteita, löydät ne kaupasta K-Rauta. Etkö onnistunut löytämään etsimääsi? Voit vierailla kaupan virallisella verkkosivulla www.k-rauta.fi suoraan tämän sivuston kautta.

Unohda painetut mainoslehdet ja täysi postilaatikko. Katso Kimbinon verkkomainoslehdestä, jossa kaupan K-Rauta uusimmat tarjoukset ovat aina saatavilla. Ympäristön suojelu on meidän pääasiamme. Siksi olemme erittäin iloisia, että luet mieluummin kaupan K-Rauta mainoslehteä sähköisessä muodossa.

Etkö usko, että rahan säästäminen shoppailemalla on helppoa? Tule katsomaan!

Ei ole koskaan ollut näin helppoa pysyä kartalla kaupan K-Rauta tarjouksista. Sinun tarvitsee vain tilata meidän uutiskirjeemme tai ladata sovelluksemme Kimbino. Kiitos tämän, et enää koskaan menetä yhtään erikoistarjousta kaupasta K-Rauta. Sinun, Kimbino.

K-Rauta Black Friday 2022

Black Fridayn ostosjuhla saapunut, ja myös K-Rauta on mukana. Tarkista Black Friday -erikoistarjouksemme vuodelle 2022 uudesta K-Rauta-esitteestä! Uusin esite nimeltä K-Rauta - Pinnalla Syksy 2022 on voimassa torstaista 01/09/2022 saakka. Älä jää paitsi valtavista Black Friday -alennuksista K-Rauta-liikkeessä! Osiosta Koti & puutarha löydät myös useita muita Black Friday -esitteitä. Jos aiot ostaa joululahjoja ajoissa ja tarvitset inspiraatiota, tarkista Black Fridayn alennuslehtiset ja säästä rahaa. Kimbino antaa sinulle katsauksen Black Fridayn parhaista tarjouksista ja alennuksista.
MAINOKSET
MAINOKSET

Suosituimmat tuotteet:

Maito
Voi
Öljy
Tee
TV
Levy
Sänky
Vaatekaappi
Pöytä
Pistorasia
Kylpy
Kori
Peili
Matto
Lamppu
Älypistorasia
Älyvalot
Avokado
Jakkara
Kansi

Muita tarjouslehtiä luokasta

MAINOKSET

Muut kaupat Koti & puutarha luokasta

Seuraa

Kauppaan

Myymälät

Jaa

Kimbino
maito
voi
juusto
jogurtti
munat
öljy
kahvi
olut
Kimbino
Logo K-Rauta
Logo K-Rauta